zondag, oktober 22, 2006

Meubelen



We waren het ondertussen wel beu; tv te kijken op de grond. Dus zijn we vorige week naar de IKEA gegaan. Zonder auto was het zeer moeilijk om daar te raken. Ons appartementje is nu ingericht op een kamer na. Vorige week was dus de Living aan de beurt. Op de foto's zie je onze drie boeken kasten (+ onze leesboeken, maar niet mijn graphics-boeken. Deze komen in de bureau/logeerkamer (nog in te richten)). Verder zie je ook de sofa, salontafel en tvtafel (met onze, naar Amerkaanse maatstaven, kleine TV op).

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooi mooi mooi !


... ik doe een gokje, midden bovenaan is Wheel of Time ? En eronder misschien toevallig LotR, links ? :)
< /voyeur>


peirz

Pieter zei

Midden bovenaan is correct, maar eronder is geen LoTR :) Daar staan o.a. de children of earth serie van Jean Auel, en 2 reeksen van Tadd William. LoTR is die dikke bruine boek op de 3 schap, rechts :)

@nn zei

"En dan hebde gij meubelen en hebde gij huisgerief,dan kunde gij trouwen met u lief, gijn ouwen dief ..." of zoiets, het schoot me gewoon te binnen.

saskia zei

hmm we hebben precies de verkeerde volgorde aangehouden :)

Anoniem zei

Ikea, uw vriend :-) Zeker in Amerika... je hebt hier niet veel keuze aan betaalbare moderne meubelswinkels. Heel herkenbaar hoe weinig meubels je in het begin hebt (Sven had alleen een bed toen ik hier aankwam). Ondertussen zijn we al verschillende keren verhuisd en wonen we nu in een huis, en het is ongelooflijk hoeveel dingen we nu al verzameld hebben (in 4 jaar tijd). Binnen een paar jaar gaat dat bij jullie waarschijnlijk ook zo zijn ;-).

Robert Joss zei

Leuke meubeltjes zijn dit,