zondag, september 03, 2006

Inkopen




Een tweede post vandaag met wat fotootjes in. Nu ik vandaag even tijd heb om te posten, wil ik er graag van profiteren om de mensen thuis ook een idee te geven van hoe en wat er hier allemaal gebeurd.

Vandaag is een dag die we gebruikt hebben om spullen te kopen die we denken snel nodig te hebben en ook wat rond te kijken voor spullen die we binnen dit en een paar weken nodig hebben. Onze eerste aankoop kan je hier op de foto

bewonderen. Het zijn twee mountainbike fietsen. Nu kan Pieter dinsdag gaan werken, zonder daarvoor te lang onderweg te moeten zijn al wandelend, of met de auto. Want op dat moment is het zo druk op de weg (Lincon blvd) dat je met de auto ook maar langzaam vooruit gaat. Daarnaast hebben we ook nog geen auto. Het werk is waarschijnlijk op 15 minuutjes fietsen, waarbij je vooral tijd verliest aan de stoplichten. Heel wat mensen fietsen hier op straat, maar daar voel ik mij toch nog niet helemaal veilig mee. Dus maken wij gebruik van de stoep. Mountainbikes zijn dan wel handig met hun vering, want een stoeprand op en/of af is een heel hoogte verschil.

De bovenste foto is de straat in Venice waar we momenteel verblijven. Een typische rustigere westerse straat in LA. Veel houte huizen die max. 1 verdieping hebben. Palmbomen, veel groen, struiken, etc... Daarnaast ook een hoop autos vooral van het grotere type. Het is hier lekker rustig en ondanks het zonnige weer niet te warm. Straks gaan we nog eens wat door de buurt slenteren waarschijnlijk, omdat er ergens een plaats is waar je goede broodjes kan kopen (interessant voor Pieter). Nadien zullen we gaan eten waarschijnlijk met de fiets of te voet. Dan mijn spullen pakken voor naar San Diego te gaan.

Geen opmerkingen: