maandag, september 24, 2007

A new season

De voorbije week en ook deze week is er hier in de US een nieuw tv seizoen gestart. Daarnaast is deze week de start van het nieuwe academie jaar hier begonnen op UCSD.

Door het bezoek, hebben we niet echt veel aandacht besteed aan het feit dat we hier nu al langer dan een jaar zijn. Het is hier allemaal anders dan in Leuven, maar toch voelt het niet alsof we zo ver weg zijn van ons vorig thuis. En ondertussen, voelt naar Belgie terug gaan alsof we op bezoek gaan, en is LA ons echt thuis geworden.

Wat ons enorm opviel, gisteren toen we naar de nieuwste Simpsons en Family Guy (echt wel een aanrader) keken, was hoeveel grappiger elk van die cartoons is geworden. Nu snappen we de grappen met de Mexicanen die voor de home depot op werk wachten, of hints naar een bepaalde enorm enerverende reclame, of zelfs de uitspraak: 'There is nothing in downtown LA.'. Of grappen over real estate market. Het is duidelijk dat de makers van die cartoons ook in LA wonen en zich aan dezelfde dingen kunnen ergeren of opmerken.

Op naar het volgende jaar in LALA land!

Geen opmerkingen: