maandag, september 03, 2007

Dagje Santa Barbara


Zaterdag zijn we naar Santa Barbara gereden via de kustweg. Blijkbaar hadden meerdere mensen het idee om LA achter zich te laten en de kustweg naar het Noorden te volgen.

Na en rit vol met wisselende landschappen zijn we dan maar even op het strand gaan zitten, om onze lunch op te eten en ondertussen van het prachtige weer te genieten. Het is hier namelijk, in het hele jaar dat we hier zijn, nog nooit zo warm geweest als de voorbije week en vooral de voorbije dagen. Te warm om echt naar het binnenland te gaan, maar ideaal weer voor aan het strand door te brengen met een zacht zeebriesje (ideaal ook om voeten te verbranden die anders nooit zonlicht zien).


Nadien hebben we nog wat door de duurdere buurten van Santa Barbara gereden, om dan via het centrum tot aan de Mission te rijden. Dit is de grootste missie in Californie en heeft heel wat meegemaakt (aardbevingen en verandering van heerser). In heel Californie staan er zo een hoop missies, de ene al interessanter dan de andere.

Ons bezoek aan Santa Barbara hebben we afgesloten met nog een drankje op een terrasje in het mooie centrum. Om nadien via de 110 huiswaarts te keren en uiteindelijk bij ons lievelings frans restaurant terecht te komen.

Geen opmerkingen: