maandag, september 10, 2007

Laatste dag

Gisteren, de voorlaatste dag van mijn ouders hun bezoek, hebben we het eens wat rustiger aan gedaan, en hebben we Griffith Park, meerbepaald het observatorium bezocht. Iedereen die er al geweest is, weet dat dit zeker de moeite is. Het observatorium is zeer mooi, maar vooral het uitzicht over Los Angeles is wat je bij blijft.


Deze ochtend hebben we dan mijn ouders naar de luchthaven gebracht, en als alles goed gaat zitten ze achter 10 minuten in de lucht richting Belgie (met een kleine tussenstop in Newark). Het was tof ze op bezoek te hebben, en als een aangename bonus hebben we zelf ook nog wat delen van Californie gezien waar we zelf niet toegekomen waren. Ik vermoed dat ze het zelf ook wel tof vonden, maar dat ze heel blij zullen zijn als ze terug in Belgie zijn.

Voor ons begint het normale leven terug. Saskia vertrekt seffens naar San Diego voor een week noest werken, en ik zal direct ook eens naar het werk vertrekken. Trouwens, met dat hele bezoek zijn we (blogsgewijs) uit het oog verloren dat we hier, in het verre westen, nu al een jaar wonen.

Geen opmerkingen: