woensdag, juli 09, 2008

Roadtrip: San Francisco


Nu we even in de beschaafde wereld zijn, kan ik een paar fotos en een klein verslagje van de Road trip updaten.

We zijn op the 4th of July richting San Francisco vertrokken. We hebben ervoor gekozen om de saaie rit over de 5 te doen, sinds de 1 op verschillende plaatsen door branden is afgesloten en dat over de 1 rijden je eigenlijk 2 dagen nodig duurt.


In San Francisco sliepen we in de jeugdherberg in de Marine Headlands. Waar we direct van het bekende koude, winderige en foggy weer konden genieten. We zijn nog even door Sausalito gereden, waar alles vol stond voor een gratis jazz concert. Uiteindelijk hebben we een mooi uitkijkpunt gevonden waar we de Golden gate brug konden zien en we ook een goed zicht over de baai hadden, zodat we vuurwerk zouden kunnen zien. Natuurlijk heeft de mist daar een stokje voor gestoken. Trouwens, k wil nog eens benadrukken dat het in San Francisco zeer koud is.

3 opmerkingen:

marijke zei

I told you so! ;-) Maar nu is er blijkbaar een hittegolf aan de gang, jullie waren dus net een paar dagen te vroeg.

saskia zei

Ja de hitte golf is de dag nadien of 2 dagen later begonnen. Gelukkig zaten we toen aan de kust helemaal in het noorden (daar was het dus gewoon aangenaam). Lassen was hoog genoeg om niet te warm te zijn, Tahoe daar en tegen rond de 33 graden, terwijl de normale temperatuur hier 23 hoort te zijn. We hebben was afgezweet ..., maar dat is voor de volgende blog berichtjes ...

Sofie & Bart zei

Hehe, jullie hebben duidelijk de verkeerde kant van San Francisco bezocht ;-) Waarom denk je dat wij allemaal in SOMA gaan wonen zijn? ;-) Trouwens in SF zijn er plaatsen waar de gemiddelde temperatuur in de zomer kouder is dan in de winter. Nog andere dingen bezocht in SF?