zondag, juli 27, 2008

Rare amerikanen

Na hier 2 jaar gewoond en geleefd te hebben, hebben we al vaak een hoop rare dingen gezien. Aan sommige dingen raak je gewoon, niet dat je het gedrag overneemt, maar je kijkt er al niet meer van op (RV met een hummer er achteraan aan vast etc ...).

Maar tijdens de road trip is ons weer iets opgevallen. Als een Amerikaan op vakantie gaat, neemt hij echt zn hele hebben en houden mee. Dus dan is er vaak geen plaats niet meer voor de zeer grote zwemband, waar je in kan zitten terwijl je de rivier afdopperd. Waarom is er nu geen plaats voor deze grote zwemband, ale dat is toch gewoon wat plastiek dat je snel ergens tussen schuift. Maar nee, blijkbaar besefte deze familie niet dat je dit ding ook onopgeblazen kan transporteren, en dus zit de zwemband opgeblazen en al vast boven op de auto. En dan maar klagen over de hoge benzine prijzen.

Zo kwamen we in death valley ook mensen tegen met een kano bovenop hun wagen. Volgens ons komen ze een aantal jaren te laat om nog een zee te vinden in death valley.

En dan iemand op het werk die nu al 2 weken een zeekano meesleept bovenop zn wagen. Ik vraag mij nog steeds af wat het nut is van een zeekano mee te hebben naar het werk. Ik ben ook aan het bijhouden, hoe lang het duurt voordat hij zonder zeekano komt. Maar sinds de prijzen van de benzine weer langzaam dalen hier, zal het niet voor direct zijn.

1 opmerking:

Anoniem zei

Kan u me uitleggen wat het extra benzine verbruik is van een opgeblazen zwemband versus een onopgeblazen zwemband?