vrijdag, juli 10, 2009

Utah day 5: Arches and Canyonlands


Vandaag dan maar eerst een 4u durende rit van Vernal richting Moab. Nu voor we naar Moab zijn gegaan, hebben we eerst nog 2 parken bezocht die hier heel dicht in de buurt liggen en die heel verschillend zijn. Als eerste kwamen we Canyonlands tegen. Dit is een weinig bezocht park in vergelijking met een aantal veel populairdere parken hier in de buurt. Het is een enorm groot park en we hebben maar 1 deel bezocht. De uitzichten waren weer prachtig en divers. Spijtig genoeg zijn we nu in het warme deel van Utah toegekomen en ondanks het feit da het eerder wat bewolkt was, was het toch wel zeer warm. Dus hebben we ons beperkt met snel eens stoppen voor een paar fotos. Het meeste wat we zagen was moeilijk op een foto te vatten, we zullen thuis wel zien of de panoramas gelukt zijn.


Later zijn we dan net iets verder gereden om Arches National Park te gaan bezoeken. Het is duidelijk dat iedereen die in Moab passeert snel even dit park bezoekt en canyonlands overslaat. Veel mensen bezoeken dit park snel op het einde van de dag, na een lange rit. Moest het niet zo warm geweest zijn (meer dan 37C), dan zouden we meer gewandeld hebben. Ondertussen was de zon er ook uitgekomen en konden we de blauwe hemel als een mooi achtergrond gebruiken voor fotos. We hebben een hoop arches gezien, allemaal verschillend.


Vanavond hebben we dan lekker thais gegeten. Ik was het diner food, of ook wel brewery food een beetje beu. Morgen de laatste dag van onze road trip, voordat we zondag weer naar huis rijden. Het was veel te kort en er zijn zoveel dingen die we graag nog eens zouden bezoeken. Het zal voor een andere keer zijn.

Geen opmerkingen: