vrijdag, juli 03, 2009

Utah day 1


De vakantie is uiteindelijk begonnen. Na vanochtend vroeg te zijn opgestaan, om zoveel mogelijk files te vermijden zijn we in een record tempo (voor ons toch) tot in Vegas geraakt. Waar we dan zo snel mogelijk door gereden zijn, verder richting Utah. Deze vakantie gaan we vooral Utah ontdekken, met een uitstap richting Yellow Stone.


Vandaag bestond vooral uit rijden, maar het landschap verandert en dus valt de hele rit best wel mee. We zijn de 15 blijven volgen tot in Cedar city, waar we dan de 14 hebben genomen naar Cedar Breaks national Monument. Een redelijk klein national monument, maar vooral geen toeristen, of nauwelijks. De hoeveelheid toeristen in de zomer in Zion National Park, de hitte en het feit da we het al eens in de Winter gezien hebben, heeft ons voor dit kleiner park doen kiezen. De uitzichten waren prachtig. Spijtig genoeg regende het af en toe eens, maar we hebben dus de paar buien door van de uitzichten kunnen genieten.


We zijn nu uiteindelijk bij onze eerste stopplaats geraakt, vlakbij Bryce. Morgen zullen we dus Bryce bezoeken en dan weer verder rijden over de 12. Een van de mooiste highways in the US, volgens ons boekje over Utah. Als er internet is, zullen we proberen af en toe een paar fotos te posten en misschien een kort verslagje.

Geen opmerkingen: