zondag, februari 25, 2007

Mulholland Freeway

Vandaag hebben Pieter en ik besloten van eens met de auto te gaan rondrijden. We hadden beide absoluut geen zin in poetsen en zullen dat dus vandaag tot het minimum beperken. Nadat we gisteren al een mooi stukje van de Santa Monica mountains hadden gezien, we besloten om via topanga canyon road terug te rijden, nadat we even op Ventura moesten zijn (bleek een goede keuze te zijn, want ondertussen was de snelweg weer langzaam dicht geslipd). Eerst reden we langs de kust omhoog om dan Mulholland freeway in te draaien.

Echt een super mooie scenische route die tot in Hollywood doorloopt, maar wij hebben het einde voor een andere keer gelaten. Het is een smal kronkelend baantje, van zeer goede kwaliteit door een heel mooi stukje natuur. Het is fijn te weten dat we op 30min rijden direct in de natuur zijn en we gaan dan ook proberen vaker in het weekend ff weg te gaan.

Er zijn hier zoveel mooie plekjes die gewoon liggen te wachten tot we ze ontdekken. We hebben een stel stevige benen, goede wandelschoenen, we hebben 2 mountainbikes, een hoop mogelijkheden dus om de natuur te gaan ontdekken. Daarnaast is het ook gewoon fun om hier in Amerika rond te rijden door al die mooie natuurgebieden. Achter elke hoek schuilt een compleet ander landschap.

5 opmerkingen:

Sofie & Bart zei

Is dat Mulholland Drive dat jullie bedoelen? Zo ja, dan moet je zeker is naar de gelijknamige film kijken. 't Is hier dat er heel wat Holleywood sterren wonen en ge kunt er dan ook wel wat schone villa's bezichtigen. Toen wij er eens rondreden zat er een Ferrari in mijn gat, very intimidating. Vooral op die smalle kronkelwegjes. Moeten jullie trouwens niet op de Academy Awards zijn ;-)?

Pieter zei

Nee tis echt waar de Mulholland Highway. Mulholland drive is zowat het einde van de highway. We zijn van ergens in Malibu (kust) tot halverwege Mulholland Hwy gegaan. We zijn dus (nog) niet aan Mulholland Drive geraakt. We zijn onderwegen ook de lokale Ferrari/Porche/Bently club tegengekomen.

saskia zei

En wat de oscars betreft:

1. Heeft iemand Pieter al ooit in pak en das gezien. Ik ben er niet eens ingeslaagd hem zo te kleden voor ons huwelijk, dus laat staan dat k em ooit netjes genoeg gekleed krijg voor naar de oscars te gaan :)

2. Geen tijd om een schoon kleed te kopen voor mijn eigen :) (k hoor Pieter al zuchten vanuit LA, dat k alweer geld zou willen om uit te geven aan een nutteloos kleed dat ik nooit ga aandoen :))

Sofie & Bart zei

Hehe, cool. We gaan dringend is moeten afkomen naar LA om die Mulholland Highway eens te bezichtigen.

Anoniem zei

hey, gewoon even aten weten dat uw kleine zus u mist en dus vaker en vaker uw bog leest. lol

xxx
annelies