zondag, februari 18, 2007

Belgium - Rest of the world 1-0

Ondanks de vele waarschuwingen, zijn er toch altijd mensen die pas te laat merken dat speciale belgische bieren wat straffer kunnen zijn. Dus 1-0 voor Belgie, zoals iemand het zo mooi zei die avond.

Het was een gezellige avond met een aantal van Pieter zn collegas. We hebben goed gebruik gemaakt van de pooltafels in de feestruimte van ons appartementencomplex. De Belgische bieren gingen goed binnen, de kwak was snel op zonder dat k er reclame voor moest maken. Duvels gaan altijd goed binnen en ook de blauwe Chimay kon menig persoon bekoren. Dan hadden we ook een grote fles delirium en een paar West Malle (dubbel en tripple) voor de hard core mensen. De Hoegaardens waren op in het drankencentrum, dus hebben de mensen voor de rest nog Leffes, Grimbergen en Affligem kunnen proberen. En natuurlijk konden de fruitbieren ook niet missen op het menu.

Daarnaast heeft iedereen zn Pool skills kunnen verbeteren. Het werd een gezellig boel (de drank helpt natuurlijk) en iedereen is uiteindelijk hopelijk veilig thuis geraakt.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wow een feestruimte met een pooltafel in je appartementencomplex: superhandig om feestjes te geven!

Sofie & Bart zei

Jaja, Saskia, en nu de ongecensureerde versie...

Je gaat mij toch niet vertellen dat die Amerikanen tegen al die straffe bieren kunnen?

En is het niet toevallig dat Prof. D. daar de vrouwen staat te versieren, terwijl zijn "slaven" aan het poolen zijn?

Hehe,
Bart

Anoniem zei

Als wij belgische bieren serveren gaan die er inderdaad ook altijd vlotjes in :-).

saskia zei

De Amerikanen waren ook zatjes, maar sommigen zijn maar tot het stadium van aangeschoten geraakt (de proffesionele drinkers, die al eerder in contact waren gekomen met Belgische bieren). Nu mag je zelf uitzoeken wie bij de professionele drinkers hoort en wie niet (of gewoon op Siggraph testen door ze voor een drankje uit te nodigen :))