vrijdag, december 29, 2006

Sea World


Vandaag zijn mijn zus en ik dus maar naar seaworld gegaan. We zouden hier een hoop pretparken kunnen doen, maar Seaworld is toch een van de dingen die je moet gezien hebben als je in San Diego bent (vooral als je nog kinderen hebt). Vooral de shows zijn indrukwekkend. We zijn direkt toen we toekwamen naar the Shamu show geweest. De meest bekende show van Seaworld. Nadien naar de dolfijntjes en toen hebben we waarschijnlijk de enige fout van de dag gemaakt door niet direct naar de otters en zeeleeuwen te gaan kijken. Die hebben we dus niet meer gezien en blijkbaar zijn ze echt de moeite.

Daarnaast zijn we ook naar de haaien gaan kijken en de penguins. Daarnaast nog naar de ijsbeer en allerlei walvissen en andere vissen en dieren. Daarnaast nog 2 attracties gedaan en veel te duur eten gehad, maar dit keer niet zo slecht wat ik in andere pretparken ben voorgeschoteld geworden.

1 opmerking:

kristine@BackinBelgium zei

Ook wij vonden het eten erg duur, maar ook niet echt "te eten"... Wij zijn een dagje na jullie gegaan en net als jullie hebben wij ook die ene show niet gezien! Pech, da's dus voor een volgende keer... Maar Seaworld is inderdaad de moeite waard... vooral dan met kinderen in huis!