dinsdag, oktober 23, 2007

Fire update

Zodat niemand zich zorgen maakt: Pieter en ik zijn en blijven deze week veilig in West-LA. Ondertussen is de Malibu brand onder controle en dat was het enige waar we hier wat last van hadden door de rook.

Al de andere branden zijn ver af. Die in San Diego zijn redelijk dicht bij de universiteit, maar die is toch voor een week gesloten, dus ik ga deze week hoogstwaarschijnlijk niet naar San Diego.

Saskia

3 opmerkingen:

kristine@BackinBelgium zei

Hi Saskia,
toch wel "lief" en "aandoenlijk" hoe ze zich in het verre Belgie allemaal zorgen maken over ons welzijn hier...
Hier ook mailtjes en chatjes om te horen of we OK zijn...
Groetjes met een "kuch" van de ongezonde lucht hier...

Unknown zei

saskia, kzag net je comment. je wist toch dat ik aan de KLM flight academy ging studeren. nu ja, misschien heb ik je niet gezegd dat ik in phoenix zou zitten voor de praktijk. Waarschijnlijk zit ik hier nog een dikke maand en dan zit het er ook weer op. Via wie ben je bij mij terecht gekomen?

alles verder goed in de usa

groeten

david

saskia zei

Ik wist dat je voor KLM naar de vliegschool ging, maar ik had geen idee dat die in Phoenix zaten (k weet alleen dat die altijd ergens in de woestijn zitten).

Ik heb het blog adres gekregen via Wilm Decre, die nu op PMA zit voor zn doctoraat (die het waarschijnlijk van Sara heeft) en die volgende week in San Diego zal zijn met nog 2 andere PMA-ers en k ga ze meenemen naar een lokale brouwerij.

Zelf zit k hier nog wel een paar jaartjes...