donderdag, april 19, 2007

Zaterdag 14 april


Vrijdag heb k mijn ouders op hun gemak richting Los Angeles laten rijden, via een mooiere route dan ik zelf die avond zou nemen. Zelf moest k nog naar de les en dan officieel nog wat werken, maar daar is weinig van terecht gekomen. Maar wel weer een hoop werk gekregen voor deze week, waar k eigenlijk geen tijd voor heb met deze conferentie. Het zal dus voor het weekend worden.


Zaterdag ochtend hebben we nog snel wat boodschappen gedaan en dan zijn we mijn ouders gaan ophalen aan de RV rental. Vandaar naar hun hotel: Motel8 op Washington blvd. Echt wel een super motel, er zijn een hoop hotels waar je 300 dollar en meer betaald die nauwelijks die basis kwaliteit garanderen. Dus een echte tip. De bus naar Venice beach stopt daar ook ongeveer voor de deur (0.75 dollar per rit + transfer).


Nadien was het meer als tijd voor het middageten. We hebben hen maar naar de betere Mexicaanse fastfood genomen: Chipolte (kan verkeerd geschreven zijn). Waar we allen onze tanden in enorme burritos hebben gezet. Nadien besloten we van deze burrito wat te laten zakken met een stevige wandeling in Topanga State park. We zijn helemaal naar Eagle Rock gewandeld (zie foto) en dan zijn Pieter en ik uiteindelijk via de Musch trail terug naar de wagen gegaan en mijn ouders via een makkelijkere begaanbare oude firetruck lane. Ik heb echt wel zin gekregen om weer vaker over zulke fijne smalle paadjes te gaan wandelen.


Uiteindelijk zijn we dan naar ons favoriet frans restaurant gegaan, waar we de dag hebben afgesloten met een glas wijn en veel te veel lekker eten.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

heel leuk allemaal. hier in the UK is het super weer, lekker warm, moet in het weekend niet werken dus kan er lekker van genieten:)
hopelijk een leuke verjaardag.

xxx

kleine zus

saskia zei

Mja hier is het weer ok. Het kan een stuk beter voor de maand april, maar echt klagen kan k niet want het regent hier nauwelijks en echt koud wordt het hier ook niet.