zaterdag, maart 31, 2007

Bezoek




Alle excuses zijn goed voor hen om te reizen en nu hun dochter langs de andere kant van de wereld zit, was het een goed excuus om nog eens naar LA te komen. Natuurlijk als je dan al in New York een tussenlanding moet maken, kan je daar ook maar best ff blijven slapen en nog een paar dingen bezoeken die je nog niet gezien hebt.

Gisteren ben k ze dan gaan halen van hun Motel. Niks moest, maar een terrasje met zicht op zee zou toch wel fijn zijn. Omdat k zelf Venice nu niet het meest aangenamen vind, ben ik naar Manhattan Beach gereden. Ik was daar nog nooit geweest, maar k had een goed gevoel erbij. En ja hoor, het lijkt een beetje op El Segundo. Veel leuke nieuwe restaurantjes, goed ondehouden huizen en appartementen, geen hoogbouw, gezellig straatjes, een pier, zon, zee en strand. Meer moest dat niet zijn. Dan was het nog makkelijk om parkeerplaats te vinden. Na een namiddag kuieren, hebben dan een hoop spullen die uit Europa waren meegekomen hier uitgeladen. Vanavond lekker belgische mayonaise bij de frietjes :)

's Avonds hebben we ze meegenomen naar de Indier. We hebben daar ons buikje weeral eens rond gegeten. En nu zijn we daar ook nog eens bij de kleine hoop speciale gasten opgenomen (we komen er wel vaker, maar nu ook niet elke week).

Vandaag zijn ze dan met hun gehuurde Mobile home richting Death Valley vertrokken. Over 2 weken zien we ze terug en dan zullen we er nog een spetterend weekend van maken.


6 opmerkingen:

Anoniem zei

Zalig toch hé als het bezoek dingen meebrengt uit België.

Anoniem zei

Zalig toch! Ik hoop dat ze er erg van genieten.

gr Petra

ilse zei

Zalig. Geniet van het bezoek en van alles wat ze voor jullie meegebracht hebben.

saskia zei

De mayonaise is al geopend en smaakt heerlijk bij de frietjes :)

Anoniem zei

Leuk al die Belgische dingen!
Zie ik dat verkeerd of hadden ze géén Belgische chocola bij?? :) Dat wasmiddel intrigeert me ook wel...

saskia zei

Geen belgische chocolade. Raar maar waar zijn we beide geen extreem grote chocolade fans. Dus daarom geen chocolade. k kocht het in Belgie ook nauwelijks, als we chocolade in huis hadden dan was het van de lieve sint, of van de paashaas gekregen :)

En het wasmiddel, omdat k hier problemen heb om witte spullen wit te krijgen. Van plaats dan hier te beginnen experimenteren, heb k maar mijn mama gevraagd voor een goed product. Maar k ga ooit als dit op is, toch zelf moeten geen experimenteren, want het product heeft echt geholpen.