maandag, juli 05, 2010

Water


Nog 2 dagen en Nathan is een maand oud. Het gaat nu echt wel snel. Hij is ook meer actief overdag. Regelmatig hebben we een actief uurtje. Dit kan dan opgevuld worden met in de bouncer zitten en naar de aapjes zwaaien, of op de buik liggen en het hoofdje omhoog houden (soms verbaast hij ons met al eens van zijn buik naar zijn rug te rollen) of een badje/doesj te nemen.

Blijkbaar hebben wij een waterratje. Vorige week heeft hij samen met zn papa een badje genomen. Na eerst wat initieel schreeuwen, omdat hij niet echt goed wist wat dat nu was dat nat zootje. Toen hij eenmaal besefte dat het water wel lekker warm was en niet ging bijten, vond hij het heel erg fijn. Hij lachte en maakte grappige geluidjes. Vandaag zijn we dan een stapje verder gegaan en mocht hij voor het eerst met papa onder de doesj. Dit keer heeft hij niet eens eerst lastig gedaan. Hij vond het direct plezant en strekte zich uit om toch maar zoveel mogelijk warm water op hem te krijgen. Hij vond het zelfs fijn dat er water over zijn hoofdje liep.

2 opmerkingen:

Veronique zei

Wow, al bijna 1 maand, de tijd vliegt! Ik kan niet wachten tot ik mijn manneke ook eindelijk mag ontmoeten. :-)

marijke zei

Hier heeft het een tijdje geduurd voor ze het badje leuk vond. Nu zou ik haar nog moeten kunnen uitleggen dat ook het afdrogen en verzorgen na het badje leuk kunnen zijn, en dat er niet elke keer gigantisch gekrijst moet worden. ;-)