vrijdag, juli 23, 2010

Prachtige aanbieding


Gisteren kreeg Pieter een mail van de garage weer we onze wagen gekocht hadden. Volgens hun systeem waren we geselecteerd voor een speciale deal (omdat we zulke goede klanten waren):
We kunnen onze Honda Civic die bijna 4 jaar oud is inruilen tegen een nieuw 2010 model, we moeten hiervoor geen 'down payment' (vaak een fractie van de waarde van de wagen als voorshot geven) doen en we blijven gewoon verder dezelfde maandelijkse bedragen doen als voor onze 4 jaar oude wagen. Ik vermoed dat de adder onder het gras is, dat je langer moet betalen.

Om eerlijk te zijn, zouden Pieter en ik moesten we niet verhuizen deze aanbieding serieus nemen. Met de laatste 4 jaar op en neer te rijden naar San Diego, heeft deze wagen toch een hoop kilometers afgelegd ( ik zit denk ik aan bijna 60.000 mijl). We zijn ook bereid van onze maandelijkse betalingen verder te zetten, zelfs voor de volgende 30 jaar als het moet. We zullen er nooit een probleem mee hebben van 30 jaar lang elke maand 0 dollar te betalen voor een nieuwe wagen :). Blijkbaar is het amerikaanse systeem van onze garage het niet gewoon van met een stomme europeaan om te gaan, die zijn auto volledig heeft afbetaald toen hij em kocht :).

Geen opmerkingen: