woensdag, juli 28, 2010

Leeg

Leeg, het is hier leeg. 3 mannen hebben hier 6 uur voltijds zitten inpakken. Ik ben blij dat we het dit keer niet zelf hebben moeten doen. Deze mannen doen elke dag niks anders en dan duurt het nog 18 manuren. Moesten we het zelf gedaan hebben, dan zou het nog veel langer geduurt hebben en dus zeker niet op een weekend te doen, laat staan met een baby in huis.

Nu kamperen we nog 2 nachten in ons apartement voordat we vrijdag aan onze trektocht beginnen als Siggraph gedaan is. Nathan mag lekker in zn reisbedje slapen, wat een luxe vergeleken is met de luchtmatras voor Pieter en mij. Er moet hier nu nog gestofzuigd worden, want zo 3 mannen die binnen en buiten lopen en dan verhuizen zelf creeert toch veel vuil. Dan nog de laatste spullen regelen morgen terwijl Pieter van de laatste dag siggraph geniet. Dan alles in de auto pakken en vertrekken. Het voelt surreeel aan. Zelfs nu het hier helemaal leeg is, is het besef dat we nu Californie verlaten er nog niet. Ik vermoed dat ik het mij pas ga realiseren als we al een tijdje in Williamsburg wonen.

1 opmerking:

Petra zei

Het zal anders zijn, maar ook een erg mooi en interessant gebied. Rijden jullie naar Williamsburg dan? Veilige reis in ieder geval. Ik vind het wel leuk om een "fellow Virginian" blogger te krijgen.