vrijdag, augustus 10, 2007

Nood-oproep: tomate crevette

Even mijn eigen blog misbruiken:

ik ben opzoek naar garnalen voor tomate crevette te maken. Ik heb de hoop op grijze garnaaltjes al op gegeven, maar als er hier in LA belgen zijn die al verschillende soorten geprobeerd hebben en succes/mislukkingen hebben gehad, dan zou ik het graag horen. We zouden namelijk voor onze japanse vrienden graag tomate crevette maken en ik ben dus naarstig opzoek naar garnaaltjes.

5 opmerkingen:

Sofie & Bart zei

Hehe, veel succes. Je gaat zeker Belgisch koken? Mosselen kan je natuurlijk ook altijd maken... die vind je wel overal.

saskia zei

Pieter eet geen mosselen. De mosselen op restaurant zijn vaak van redelijk slechte kwaliteit. Eigenlijk moeten we voor de vis enzo noordwaarts verhuizen.

Janatoon zei

Haha, ik heb grijze Noordzee-garnaaltjes in mijn diepvries in India zitten... zelf geïmporteerd uit België! De reis zelf zijn ze niet koel geweest maar voor het 'goede doel' heb ik een voedselvergiftiging wel over...
Janneke

@nn zei

Ik vrees dat je geen grijze noordzeegarnalen zult kunnen vinden. Probeer het maar met de gewone roze, de kleinste die te vinden zijn en anders snij je de grotere in kleinere stukjes.
Als het echt moet zou het ook via het consulaat kunnen bestellen, die bestellen voor zichzelf ook wel eens van die dingen in Belgie, het zal dan wel erg dure garnaal crevette worden en stel je voor dat ze het dan niet lusten?

Ilse zei

Hallo Saskia,
dat wij van het consulaat dit bestellen vanuit Belgie klopt niet, maar een collega van mij kent wel een mevrouw die 2x per jaar noordzee-garnalen vanuit B. bestelt en dan doorverkoopt aan al wie geinteresseerd is hier. Ik zal eens informeren en je dan de gegevens van die mevrouw doorgeven.
Groetjes,
Ilse