maandag, december 13, 2010

Weekje Nathan en mama

Het voorbije weekend hebben we het rustig aan gedaan. We zijn voor een keer niet erop uit getrokken, maar thuis gebleven ( op de boodschappen na). Het voelde goed, want de vorige weekends had ik de hele tijd het gevoel alsof we van 1 ding naar het ander aan het lopen zijn. Nathan kan tegenwoordig zeer goed van zn rug naar zn buikje rollen ( maar terug is hij helemaal verleert), daarnaast begint hij heel handig te worden en dus is er zoveel te ontdekken in de wereld dat hij overdag niet altijd braaf een dutje wilt doen. Natuurlijk wordt hij dan lastig, omdat hij moe is, maar toch niet wilt slapen. Daarnaast wilt hij nu ook 's nachts niet meer zo goed doorslapen als voordien. Soms is zn neusje een beetje verstopt, soms zullen het tandjes zijn, soms wil hij gewoon spelen of iets vertellen, soms heeft hij dorst, etc... Zoals je merkt zit er niet echt een vast patroon in, wat het natuurlijk lastig maakt om het aan te pakken. Een van de dingen die we hier merken, is dat de lucht hier in huis enorm droog kan zijn. Dit zal wel een van de redenen zijn waarom hij zoveel wakker wordt. Pieter heeft hier ook altijd veel last van, dus het zal wel in de genen zitten.

Vandaag, ben ik dan Pieter aan de luchthaven in Richmond gaan afzetten. Hij vertrekt voor een kleine week op conferentie naar Seoul, Zuid Korea. We waren op tijd vertrokken, wat maar goed was, want waar we hier in Williamsburg nog sneeuw regen hadden, viel er een echte sneeuwstorm in Richmond uit te lucht. Gelukkig waren er geen ongevallen op weg naar de luchthaven en kwamen we dus meer als op tijd toe. Spijtig genoeg voor Pieter, namen ze op de luchthaven met zn vlucht wel nogal hun tijd. Daardoor heeft hij zn connectie in Washington Dulles gemist. Nu zat hij daar 7u vast en mag het nu over LAX nog eens proberen. Benieuwd of hij morgen tot in Seoul raakt.

2 opmerkingen:

Veronique zei

Gebruiken jullie een cool mist humidifier? Wij hebben dat sinds Jason's eerste verkoudheid (een schattige olifant). Zelfs nu met een goede verkoudheid slaapt hij de nacht door. Ik doe eerst saline drops in zijn neusje, dan BV en dan zijn bedje in. Tegen dan heeft hij geen verstopte neus meer. Wij kochten de onze in Target.

Petra zei

Met die droogte is een humidifier inderdaad heel handig. Wat een schatje hebben jullie toch. Gelukkig had Kai helemaal geen last van de sneeuw vandaag.