zaterdag, mei 03, 2008

Rustig weekend

Nog eens een rustig weekend. Geen dag uitstappen of wandelingen gepland. Vandaag zijn we wat met de auto gaan rijden door West-Lalaland. Wat op sunset gereden, in Beverly Hills en uiteindelijk op Mullholland drive terecht gekomen (en dat alles zonder kaarten of GPS). Daar zijn we door gereden tot we op het dirt road gedeelte komen. Sinds de auto pas gewassen was, zijn we daar maar omgedraaid en dan terug naar huis gereden.

We gaan de rest van het weekend eens de schade proberen in te halen met de was/strijk en het kuisen. Door al het mooie weer en het harde werken is dat een beetje blijven liggen.

Daarnaast heb k vorig week onze zomervakantie vast gelegd. Ik moet nog 1 hotel/motel bellen en onze road trip is compleet. Dit jaar zullen we de 4th of July in San Francisco vieren. En op verkenning gaan in Californie. Natuurlijk ben ik dus ook maar aan het dromen geslagen en aan het opzoekingswerk begonnen voor de volgende reis (jaja, we hebben nog een hoop reizen/roadtrips) die we hier willen doen. Het is moeilijk om te kiezen wat we de volgende keer zullen doen (of beter wat we niet zullen doen, want we zijn beperkt in onze vakantiedagen). En misschien kan ik Pieter overtuigen om in de herfst nog eens op lang weekend te gaan.

Geen opmerkingen: