zaterdag, april 19, 2008

Historisch baseball game


Vorige donderdag, in San Diego, ben ik nog eens naar een baseball game geweest. Het seizoen is net begonnen en met een hele hoop bezoekers vanuit duitsland, zijn we dus naar game van de Padres geweest. Voor de wedstrijd zijn in het yardhouse eerst wat gaan drinken en eten, want in het stadium is alles peperduur. In het yardhouse heeft meer dan 100 bieren op tap, dus ideaal voor nog eens een hoegaarden te drinken.

Dan natuurlijk fashionably late voor de wedstrijd, waar we zeker nog niks gemist hadden. Ik vermoed zelfs da niet een speler de bal geraakt had voordat wij toekwamen. Spijtig genoeg voor ons, was het een pitcher game. Wat inhoudt, weinig punten, zeker geen homeruns, maar een hoop pitches. Allesinds stond het na 9 innings nog altijd 0-0 en dus dan blijft het spel duren tot er iemand wint. Ik met nog een collega grappen maken over dat het wel tot 19 innings zou gaan (het grootste getal op het score bord) en na het 11de inning en nog steeds 0-0 zijn wij doorgegaan.


Onderweg hebben we nog zitten lachen dat onze Duitse toeristen daar nu nog steeds zouden zitten. En ja hoor toen k thuis kwam om 11, was de wedstrijd nog steeds bezig. Uiteindelijk hebben de toeristen het uitgehouden tot 1am en dan doorgegaan (20ste inning) en blijkbaar hadden ze nog 15 min moeten blijven en dan hadden ze het einde gezien.


Geen opmerkingen: