maandag, april 14, 2008

Fietsen langs het strand


Zoals iedereen ondertussen wel doorheeft, genieten wij momenteel van prachtig weer hier in Californie. Het is hier dus het hele weekend zelfs aan de zee 30 graden geweest. Deze week wordt het iets minder, nog zo een 20 graden en zon :)

Ookal blijven onze buren graag voor de televisie binnen zitten met hun zelf ingebouwde airco, wij moeten dan toch even naar buiten. En met dit weer is fietsen heel aangenaam. Dus zijn we nog maar eens langs de kust gaan fietsen, dit keer richting Venice en Santa Monica. Het was druk, want er is niks zo hatelijk als de zwalpende stapvoets fietsende amerikaan die het hele fietspad inneemt. Dan heb je nog de frigobox strandtoerist die zich onbewust is van de wereld rondom hem/haar en dus naar hartelust het fietspad oversteekt zonder te kijken, dan liefst als een kude beesten midden op het pad blijft stilstaan. Maar Pieter kan zeer dramatisch remmen en mijn gezucht, gesteun en geblaas helpt ook. Halverwege hebben we ons even rustig op het strand neergezet om gewoon wat van de dag te genieten (en ja hoor, weeral dolfijnen). Op terugweg nog langs de plaatselijke jamba juice voor een smoothie, een duikje in het zwembad. In de zetel nagenieten met een glasje van de Riesling die we gisteren gekocht hadden. Tis zo slecht nog niet hier in Los Angeles :)

3 opmerkingen:

Saskia zei

Hé naamgenoot, leuk om te zien dat jullie gisteren in hetzelfde gebied waren waar wij afgelopen Pasen ook waren. Het is er inderdaad erg mooi. Waren de California Poppies er nog? Prachtig gezicht die oranje heuveltoppen. Groeten uit San Jose.

saskia zei

Er waren poppies langs de kant van de weg, maar we hebben geen oranje heuveltoppen gezien. Wel weer van die gele velden tussen het groen. Jullie trip zag er wel leuk uit.

Annelica zei

Jaja, mooi weer, fietsen langs het strand, ... "rub it in!" :)