dinsdag, april 12, 2011

yes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hier heb ik dus zo hard naar uitgekeken. Na maanden plannen, wachten, wachten en nog eens wachten, zijn er dus aan begonnen. Zaterdag hebben we samen gezeten met de aannemer, zondag heeft Pieter de laatste hand aan het contract gelegd, maandag sleutels overhandigt en nu zijn ze dus bezig met alles af te breken. Het voelt zo goed, maar ook zo surrealistisch aan. In je eigen huis binnenkomen, er andere mensen in zien werken.



In de keuken hebben ze alle kasten die aan de muur en het plafond hingen weg gehaald. De keuken voelde direct een heel stuk opener aan. De nieuwe keuken is al besteld, daarnet ook nog eens het fornuis, de oven/microgolf combinatie en de afwasmachine besteld. Er was juist een goede deal bij sears zodat we een oven die ik wel wou nu wel binnen het budget viel.

Voor de rest, zullen we deze week veel thuis werken. Zondag had Nathan hoge koorts, dus wij naar de dokter. Die beweerde dat het een oor ontsteking was. Nu na 2 dagen antibiotica zijn we terug gegaan, omda hij maar koorts bleef hebben en af en toe overgaf. Het blijkt dus vooral een virale infectie te zijn. Hij krijgt braaf elke 4u koortsremmers, zodat de koorts niet te hoog wordt. Ze werken gelukkig zo goed, dat hij dan braaf kan spelen. Maar hij wil toch veel geknuffeld worden, dus veel thuis werken lukt niet altijd.

Geen opmerkingen: