zaterdag, april 23, 2011

Tornado's

Een week te laat ( maar ik ben dan ook geen krant) om het nieuws van de tornado's te melden, maar behalve dat ze hard aan ons huis werken valt er dan ook niet veel te melden. Vorige zaterdag zijn er hier een aantal stormen voorbij gekomen die het potentieel hadden om tornado's te vormen. Vlakbij is er eentje ontstaan, maar de grote schade is ten noorden van ons, waar zelfs 3 doden gevallen zijn omwillen van de tornado. Wij hebben het allemaal proberen online te volgen, zodat we wisten wanneer we zouden moeten schuilen. We hebben veel geluk gehad, we zaten regelmatig net tussen 2 storm systemen en dan was het hier vervaarlijk wind stil.

Voor de rest vordert het huis snel. Alle skeletten van onze nieuwe muren staan recht. Er moet nog 1 muur weggehaald worden, maar dat is een draagmuur en omdat onze architect incompetent is, nogal wat ster allures heeft en daar bovenop graag nogal express alles laat liggen, gewoon om ons te pesten, moeten onze mannen wachten met die muur weg te halen. De architect is namelijk 'vergeten' de berekening van de balk mee te geven. Dus de gemeente wilt de plannen niet goedkeuren zonder berekening (gelukkig maar, want ik betwijfel dat ze ook maar iets berekent hebben).

Nathan is na de ziekte van vorige week weer helemaal de oude. Hij is deze week vanzelf overgeschakkelt naar 1 dutje overdag. Dit werkt nu een heel stuk beter dan voordien. Toen was hij moe, maar wou niet slapen (want spelen is veel plezanter) en dus enorm lastig. Nu slaapt hij na zijn middag eten 2 uurtjes en is hij voor de rest het zonnetje in huis. Hij begint nu regelmatig met maar 1 handje vast te wandelen en hij durft zo ook soms los te laten om van A naar B te gaan als die net iets te ver uit elkaar zijn.

Geen opmerkingen: