vrijdag, juni 11, 2010

Little Nathan

De eerste dag

Na een eerste nacht thuis is het nu tijd om de kleine Nathan eens voor te stellen. Deze maandag geboren om 11.09 's avonds. Hij woog 3.215kg en was 48cm groot/klein. Hij liet al heel snel merken dat hij heel goede stembanden heeft. Hij houdt duidelijk van eten. Gelukkig is slapen zn 2de lievelings bezigheid. We vermoeden dat een andere favoriet snuiten trekken is.

Uitgeteld na mijn eerste eetbeurt thuis

Pieter en ik doen het goed, maar langzaam zal het tekort aan een lange slaapperiode zich wel merkbaar maken. Die 2-3u duurde dutjes doen deugd, maar zijn toch net te kort ... (vooral omdat ons bed zo comfortabel is).

9 opmerkingen:

Petra zei

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Nathan! Wat een lief knulletje, hopelijk is hij een "slaap spoedig door de nacht model" ;).

Kristel Holsbeek zei

Een hele dikke proficiat met de geboorte van jullie zoon 'Nathan'!! Zo schattig;-)...Geniet er maar met volle teugen van want ze worden zo snel groot;-)

The Sercu Family zei

Een super dikke proficiat met de geboorte van jullie zoontje!

Veronique zei

Oooooh, super dikke proficiat!!! Wat een mooie naam! Nathan stond ook op mijn lijst, maar ik weet nu al dat de schoonfamilie dat niet zou kunnen uitspreken, dus we hebben voor een andere naam gekozen.

Hoe was de bevalling? En de shock van plots een kleine baby in huis te hebben? lol

marijke zei

Ook langs deze weg een dikke proficiat! Zo'n superschattig ventje.

Janatoon zei

Een hele dikke proficiat met de geboorte van jullie zoontje Nathan! Hij is zo koddig! Geniet van de spruit en van de momenten slaap die je van hem krijgt... ;-)

Jullie hebben dat goed gedaan!
Groetjes Janneke

shannon zei

Congratulations! Nathan is so cute!

kristine@BackinBelgium zei

Eindelijk "bijgelezen" op je blog... Wat een lief babytje...mét een héél mooie naam.
Hij is in een warm nest terechtgekomen en gaat dus een mooi leven tegemoet. Ik wens jullie het allerbeste en vooral een mooie toekomst met dit kleine wondertje!

Groetjes

Axelle en Kristine

Ilse zei

Wat een superschattig babietje!!! Proficiat, Saskia en Pieter! Geniet ervan, dit is zo'n magische tijd!