maandag, september 06, 2010

Labor day weekend

Dit weekend was het nog eens lang weekend. We hebben er eigenlijk niks van gemerkt, want Pieter is vandaag gewoon gaan werken. Tis hier nogal een rare regeling. De studenten hebben gewoon les vandaag, federale vakantie dag brengt daar geen verschil in. Dus iedereen die les moet geven, hoort ook te komen opdagen. Al het ander personeel (de niet proffen) hebben vandaag vrijaf. Nogal ingewikkeld. Studenten hebben dan als vervanging een fall break in Oktober, wanneer alle personeel wel komt werken (dat niet komt werken op officiele vrije dagen).

Dit weekend hebben we Nathan wat fruit laten proeven. De stukjes banaan gingen iets makkelijker erin dan de geraspte appel. Hij vond beide lekker, maar slikken had hij nog niet echt door. Nu het is niet onze bedoeling om hem nu al een volledige vaste maaltijd te geven. Het is eerder om zijn interesse in verschillende smaken te wekken. De rest van het weekend hebben we nog wat dozen uitgepakt, gekuisd, gewassen en het gras afgedaan. Ik rijd dus tegenwoordig het gras af. Het is een nieuwe bezigheid voor mij, die ik eigenlijk wel aangenaam vind om te doen ( als het niet TE warm is).

2 opmerkingen:

Petra zei

Pieter werkt dus bij William and Mary? Ons buurmeisje is daar net begonnen. Katja moest vandaag ook naar school bij Virginia Tech, maar Kai had een vrije dag bij VCU, zo vreemd, dat het per school verschilt.

saskia zei

Ja W&M is Pieter's nieuwe werkgever. In Californie hadden we het gevoel alsof al de uniefen zich aan de federale verlofsdagen hielden. Hier hangt het blijkbaar van de school af. Ik hoop dat het buurmeisje het hier tof vind. We horen hier van iedereen dat alle studenten het hier zeer naar hun zin hebben. Het is een kleine school, wat kan helpen om minder verloren te lopen.