zondag, april 08, 2012

Pasen

Vorig jaar was hij nog veel te jong, hij kon nog niet zelf wandelen, laat staan begrijpen wat het wil zeggen om achter eitjes te zoeken. Dit jaar, hadden ze in de creche al een zoektocht gedaan en dus leek het mij een goed idee van hem hier in de tuin ook eens te laten zoeken.

Dus de eerste stap is natuurlijk de paaseieren vinden. Dit is het moment waarop je langzaam beseft dat we in Belgie zeer verwend zijn en dat we eigenlijk elke feestdag/occasie aangrijpen voor een goed stuk chocolade. Er waren een paar paashazen te koop, maar die waren zo groot dat het zeker nog niks was voor Nathan. Paaseieren vond ik alleen in het aller kleinste formaat en ik kon kiezen tussen met Caramel vulling of pindakaas vulling. Grote teleurstelling van mijn kant, dus de volgende jaren zal er wel een bestelling komen voor deftige chocolade eieren, paashazen en dergelijke met pasen. Met sinterklaas zullen we dan maar chocolade en speculaas laten overkomen. Langs de andere kant kan je dit ook als een oproep zien, ken je iemand die graag zn eigen chocolade winkel/bakkerij wil starten. Kom naar Williamsburg, met alle toeristen die hier langskomen, de rijke omas en opas, moet het toch zeker mogelijk zijn om deze mensen eens te laten kennis maken met hoe je pasen in stijl viert :).


Nog een maand en de baby is er. Spijtig genoeg geen fotos van mijn buik. Ik denk dat Pieter er eentje op zn gsm heeft staan, maar sinds dat ik de fotograaf van dienst ben, zijn er zelden fotos waar ik op sta (zo zijn er nauwlijks fotos van mij en Nathan, altijd fotos van Nathan en zn papa). Volgende week ga ik nog eens richting Noorden (Annapolis net ten Oosten van Washington DC), voor mijn laatste werk reis voor een paar maanden. Ik kijk er ergens naar uit, de laatste paar dagen kind vrij voor een hele lange periode, langs de andere kant weet ik dat ik te moe ga zijn om 's avonds lang met collegas na te praten. Het gaat een vermoeiende week worden, want ik heb nog een hoop werk dat ik eigenlijk best afmaak voor eind april ...

3 opmerkingen:

Ilse zei

In de World Market hebben wij onze (Duitse en Zwitserse) chocolade-eieren en paashazen gekocht. Ik moet zeggen, de Zwitserse Lindt paashaasjes waren best lekker. Maar inderdaad, er tipt niets aan de Belgische chocolade (en de keuze van leuke figuurtjes is zoveel groter!)
Neem een foto van jezelf in de spiegel! Zo heb je toch een herinnering aan je dikke buik voor later!
Succes nog met de laatste loodjes!
Groetjes,
Ilse

Kristel Holsbeek zei

Ja dat is idd niet zo leuk...lekkere chocolade kennen ze alleen in BE...
Veel succes met je zware week, hopelijk heb je er toch nog plezier aan...

prive villa's in spanje zei

Wow ..!
How cute baby ..!
Ik ben dol op dit interessante bericht op deze site ziet of voelt ook zo leuk om dit bericht te lezen, dit is echt zo onderhoudend of geeft ook een volledige kennis, bedankt voor dit soort amamzing bericht ..!